Min häst är bäst!

Publicerat: 2012-09-27 Kl: 18:45:36 | I kategori: Träning/Tävling


Har bara ett ord att sammanfatta dressyrträningen igår och det är KLOCKREN häst!
Han var verkligen så duktig igår. Det vart en väldigt lång träning då det vart miss i komunikationen och vi fick skritta fram en bra stund. Sen så red vi lite längre då det vart så att vi red 3 styckna sammtidigt. Men han fick massor av skrittpauser och vila emellan han gjorde övningarna.
Och även fast han var trött så kämpade han på så otroligt bra!
 
Vi började lektionen med att skritta på en fyrkant. Där vi i varje hörn flyttade rumpan på dom. En bra övning för att lösgöra hela hästen. qvicken tyckte att det var gansak klurigt då vi inte har jobbat med det förut. Men skötte det bra endå. Sen övergick vi ut på en större  4 kant där vi gjorde halt på "kort" sidorna och en volt på "långsidorna". Gick även det väldigt bra. Vi fortsatte lite med förflyttningen för skänkeln åt båda hållen. Och även galopp fattningar. 
Galoppen var verkligen kanon bra idag! Man ser det när jag rider galopp på en fyrkant att dte börjar bli bra mycket mer samlad nu. Han var så härlig, jag hade kunnat rida hur länge som helst!
Vi nosade även på längningar i trav vilket syns på filmen i slutet. Han var väldigt trött men kämpade på jätte fint! Ska bli så spännande och se vad han kan åstakomma i framtiden!:)
 
Och visst är ridhuset underbart?;) Julmyra Horse Center! det är ett 30X80 ridhus. Helt fantastiskt härligt att rida i ett sånt här bra ridhus. Kanon bra underlag, ljus, luft ja allt:)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0