Ridning 19 april

Publicerat: 2013-04-19 Kl: 16:36:30 | I kategori: Allmänt


Äntligen hade volten tinat fram:D Så kunde rida på den idag, vilket var riktigt roligt!
Det började med att när vi kom upp till volten var allt superduper mega läskigt så han kastade sig iväg så jag tappade honom:P Tur att vi var på volten;)
Men han stannade snällt några meter bort så det hände inget i alla fall:)
Började med att få kontroll på vilddjuret vilket brukar behövas:P Men efter en stund så vart han jätte fin och jobbade på som tusan! I galoppen märks det att ha ninte orkar gå i ett samlat tempo som det skulle behövas egentligen men det gick fint endå:) 
Ställde upp tre hinder och hoppade lite också:) Och OJ vad han tyckte det var kul! taggade som en galning och tyckte det var skit kul! Hoppade inte så högt men det var nog runt 70 iaf:) utan en enda tendens till att stanna eller smita på sidan:) Vilken känns väldigt bra inför nästa  helg!:)
 
ville hoppa, dvs 80cm, fanns med så vart det billigare att åka på en riktig tävling än på en p&j... Vilket är lite galet.. Men vi hoppas på det bästa och jag begär inte mer än att han ska tycka det är kul och försöka göra sitt bästa:) Sen om vi kommer runt banan felfritt är bara det en bonus:) 
Han behöver komma till många nya ställen och hoppa då han tycker allt är spännande och lite läskigt och blir då hemskt tittig helt onödan. Så han kommer om allt går som det ska hoppa två klasser nästa vecka. Vilket han även behöver, för då har han spännt av och börjar koppla av och hoppa iställer för att göra det han inte ska göra:P
 
Bjuder på lite bilder från Tierp från P&J:) Hittade visst några ovisade från P&J i Sala också:) Dom snöiga är från sala;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0