Uteritt

Publicerat: 2012-08-18 Kl: 16:50:06 | I kategori: Allmänt


Idag har lillhästen fått tänka massor!
Red tillsammans med mamma idag, vi bestämmde oss för att rida upp till sjön. Qvicken har inte gått dit förut eftersom det är en lite längre runda. Eller jätte lång är den inte, men ganska knölig att ta sig fram och tillbaka:)
Man börjar med att gå längs åkerkanter en bit.
Sen upp på en grusväg där man passerar ganska många hagar med kossor i. Och Qvicken har inte träffat på så där överdrivet många kossor;)
Men han gjorde inte så mycket mer än att titta.
Sen kom en cyklist farandes förbi, sen fyrhjuling, stora vita rundbalar låg och väntade på att äta upp hästar, mopeder, hundtränings ställe, sopptunnor, moped, husvangnar och inte minst en stor sjö! Med andra ord väldigt mycket för en liten Qvicken.
Men dagens guldstjärna går till honom idag! Han viftade knappt på öronen åt allt detta! När vi väl kom upp till sjön så lärde vi ju få ner hästarna i vattnet.
Tamlin gick i jätte snällt, medans Qvicken var inte riktigt lika övertygad om att det var en bra idé att gå ner i vattnet. Men han tog mod till sig och gick ned eftre en liten stund:) Väl i stog han blixt stilla:P Tror han tyckte vattnet var lite läskigt endå;)
Förhoppningsvis hinner vi iväg med dom för att bada innan hösten kommer:) Skulle vara sjukt kul! Värst är väl att man måste sitta barbacka...
 
En gammal bild från när jag sitter helt själv på Qvicken för första gången:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0